Кропивницький: стрілянина, погоня, перекриття доріг, дві ДТП та 6 адмінматеріалів

Березень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

Подія трапилася сьогодні, 21 березня, близько опівночі.

Патрульні отримали повідомлення про ймовірно нетверезого водія, який пересувається вулицями обласного центру на автомобілі марки ВАЗ- 2110 білого кольору.

Охоронці порядку помітили даний транспортний засіб на вулиці Вокзальній. Закoнну вимoгу інспектoрів зупинити автo вoдій прoігнoрував, натoмість збільшив швидкість та пoчав тікати.

На вулиці Валентини Терешкової водій втратив керування та здійснив наїзд на електроопору, пошкодивши власний транспортний засіб. Та тільки-но патрульні підійшли до втікача, як той раптово завів автівку за знову почав тікати.

На законні вимоги зупинитись чоловік знову ніяк не реагував, тому інспектор патрульної поліції попередив про застосування зброї. Після того, на підставі ч. 13 ст. 46 ЗУ “Про Національну поліцію” використав вогнепальну зброю, зробивши один постріл вгору з метою виклику допоміжних сил на місце події.

За декілька секунд порушник створив аварійну ситуацію на дорозі вже для іншого автомобіля Skoda Octavia, в результаті чого автівка злетіла з дороги у сніговий замет. На щастя водій авто Skoda Octavia не постраждав, натомість водій ВАЗ- 2110 зупинятися не збирався.

Найближчі патрульні екіпажі перекрили втікачеві перехрестя вулиць Валентини Терешкової та Київської. За допомогою гучномовця постійно подавалися команди про зупинку транспортного засобу. Втім порушник, не збавляючи швидкість, проїхав перекриття по узбіччю дороги, ледь не здійснивши наїзд на поліцейського.
Знову розпочалося переслідування.

На вулиці Дніпровська патрульні наздогнали та заблокували даний транспортний засіб.

За кермом перебував 35-річний мешканець обласного центру. Як з’ясувалося, чоловік раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом напідпитку.

На порушника охоронці порядку склали 6 адмінматеріалів: ч.2 ст.122 КУпАП (проїзд на заборонний сигнал світлофора) ч.4 ст. 126 (Керування транспoртним засoбoм oсoбoю, яка не має відпoвідних дoкументів на правo керування таким т. з. абo не пред’явила їх для перевірки), ст. 122-2 (Невикoнання закoнних вимoг патрульнихпрo зупинку т.з.) КУпАП , за ст. за ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП, ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП, 122-4 (залишення місця ДТП) КУпАП.

Порушника доправили до міського відділку поліції. Автівку евакуювали на арештмайданчик.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool