Кропивницький: «Щасливе дитинство» - виставка робіт Валерії Мічкур

Травень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

29 травня 2017 року о 13.30, до Міжнародного дня захисту дітей у приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва відбудеться творча зустріч із Валерією Мічкур «Щасливе дитинство», ученицею Гімназії імені Тараса Шевченка (Центр позашкільного виховання «Контакт», керівник – І. Тисак).

До заходу оформлено виставку творчих робіт Валерії, оскільки юна майстриня працює в різних техніках – малюнок акварельними фарбами, гуашшю, створює вироби із природніх матеріалів, також працює в техніці валяння – виготовлення фігурок із вовни. Під час зустрічі буде проведено майстер-клас із створення будинку своєї мрії. Усі діти, присутні на заході, намалюють себе чи свою сім’ю і на стінах паперового будинку на місці, де мають бути вікна, прикріплять малюнки, створивши омріяний спільний будинок.

Також учасники заходу через бібліотекарів матимуть змогу передати дітям із дитячих будинків створені власноруч листівки.
Запрошуємо усіх бажаючих.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool