Кропивницький: обласний театр ляльок завершує свій театральний сезон

Липень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

Цими вихідними Кіровоградський академічний обласний театр ляльок завершує свій 77-й театральний сезон

Серед його досягнень – закінчення ремонту малого фойє, дві нові вистави у репертуарі, близько 62 тисяч обслугованого глядача, кілька нагород і дипломів театральних фестивалів, нові знайомства і далекоглядні плани на творчу співпрацю.

Впродовж літа митці проводили творчі зустрічі та екскурсії по театру для своїх юних відвідувачів, розважали дітвору у таборах відпочинку.
Починаючи з червня у театрі триває постановчий процес нової вистави «Дюймовочка». Вже виготовлено частину декорацій, ляльок та реквізиту, проводяться репетиції.

Паралельно з цим, лялькарі готуються до зустрічі десяти колективів з театрів ляльок України, Білорусі та Ізраїлю, які представлять свої роботи в рамках свята «Вересневі самоцвіти».

А в останні дні липня, о 12.00 годині на дітвору чекатимуть вистави «Мийдодір» та «Айболить і Бармалей» за творами К.Чуковського, розважальні ігрові програми, вікторини і традиційні солодощі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool