Кропивницький: надзвичайні події з 9 по 10 лютого

Лютий 10, 2017 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

м. Кропивницький, вул. В. Чміленка: виникла пожежа 5 м2 сміття в неексплуатованій одноповерховій будівлі.Причина пожежі встановлюється.
м. Олександрія: виникла пожежа 6 м2 домашніх речей в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Гайворон: виникла пожежа 2 м2 перекриття приватного житлового будинку. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Попова: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по демеркуризації ртуті в кімнаті квартири.
м. Світловодськ: підрозділом ДПРЧ-17 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-12 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
Вільшанський р-н, автошлях Вільшанка-Добре: підрозділом ДПРЧ-30 надано допомогу по буксируванню автомобіля «ГАЗ-53» з ускладненої ділянки дороги.
Петрівський р-н, автошлях Жовті Води-Кривий Ріг: підрозділом ДПРЧ-32 надано допомогу по буксируванню автомобіля «Газель» з ускладненої ділянки дороги.
Петрівський р-н, автошлях Петрове-Олександрія: підрозділом ДПРЧ-32 надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «МАN» з ускладненої ділянки дороги.
Новоукраїнський р-н, автошлях Кам’яний міст-Войнівка: підрозділом ДПРЧ-19 надано допомогу по буксируванню автомобіля «Газель» з ускладненої ділянки дороги.
Новомиргородський р-н, біля с. Листопадове: підрозділом ДПРЧ-25 надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «КАМАЗ» з ускладненої ділянки дороги.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool