Кропивницький: надзвичайні події з 16 по 17 лютого

Лютий 17, 2017 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

Голованівський р-н, смт Побузьке: виникла пожежа 2 м2 покрівлі господарчої споруди на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.

м. Гайворон: виникла пожежа салона легкового автомобіля ВАЗ-2103. Під час пожежі травмовано господаря автомобіля, чоловіка 1940 р.н., якого госпіталізовано до Гайворонської ЦРЛ. Причина пожежі встановлюється.
Олександрійський р-н, смт Нова Прага: виникла пожежа 8 м2 покрівлі та 5 м2 речей домашнього вжитку в приватному житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка 1970 р.н. Причини пожежі та смерті чоловіка встановлюються.
м. Гайворон: виникла пожежа 70 м2 покрівлі та 25 м2 перекриття приватного житлового будинку. Причина – встановлюється.
смт Добровеличківка, біля с. Трояни: підрозділом ДПРЧ-15 надано допомогу по буксируванню автомобіля «Мersedes-Benz Sprinter» з ускладненої ділянки дороги на безпечну.
м. Гайворон: підрозділом ДПРЧ-21 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЗ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
Петрівський р-н, біля с. Луганка: підрозділом ДПРЧ-32 надано допомогу по буксируванню автомобіля «МАЗ» з проїжджої частини на узбіччя.
м. Кропивницький, вул. Шахтарська: підрозділом АРЗСП надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «Renault Magnum» з ускладненої ділянки дороги на безпечну.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool