Кропивницький: надзвичайні події з 15 по 16 лютого

Лютий 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1022 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

Устинівський р-н, с. Сонцеве: виникла пожежа 12 м2 домашніх речей у кімнаті приватного житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
м. Кропивницький, с. Нове, вул Металургів: виникла пожежа 2 м2 домашніх речей у квартирі. Причина – встановлюється.
Благовіщенський р-н, біля с. Новоселиця: підрозділом ДПРЧ-26 надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «Камаз» з ускладненої ділянки дороги на безпечну.
Новгородківський район, с. Інгуло-Кам’янка: підрозділом ДПРЧ-27 надано допомогу по демонтажу елементів покрівлі з будівлі сільського будинку культури, що загрожували падінням.
Кіровоградський р-н, с. Обознівка: підрозділом ДПРЧ-4 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню аварійного дерева, яке загрожувало падінням на проїжджу частину.
смт Добровеличківка: підрозділом ДПРЧ-15 надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «МАN» з ускладненої ділянки дороги на безпечну.
м. Світловодськ: підрозділом ДПРЧ-17 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

читайте також Мешканці Кропивницького, ви вже вибрили собі лікаря?
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool