Кропивницький Музей мистецтв: Афіша 16-21 серпня

Серпень 16, 2021 | Новини | Переглядів: 1239 | Коментарі: 0

16 серпня 2021 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення квітів з фоамірану.

(Необхідні матеріали: (фоаміран, ножиці, клей). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.                       
Проводить: Тетяна Костенко – старший науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

16 серпня 2021 року презентація відеоряду на вірші Юрія Іздрика до дня народження поета.
Куратор: Марія Войченко – науковий співробітник відділу фондів Музею мистецтв

17 серпня 2021 року о 15.00 відбудеться презентація участі у проєкті «Сафарі для громад».Проводять амбасадори проєкту «Екосвіт Музею мистецтв»

17 серпня 2021 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з фоамірану «Соняшник».(Необхідні матеріали: фоаміран ножиці, клей).Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.                   
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

17 серпня 2021 року буде розгорнуто експозицію творів художника-земляка Анатолія Данилова (1941-2011) до 80-річчя від дня народження. Куратор: Тетяна Костенко – старший науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

18 серпня 2021 року о 14.00 відбудеться відкриття виставки художніх творів до 30-ти річчя Незалежності України.
Куратор: Олег Юрченко – завідувач відділу туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи Музею мистецтв

18 серпня 2021 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з фетру «Квітка сонця».(Необхідні матеріали: ножиці, клей, фетр).Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.                       
Проводить: Анна Татарова – художник-реставратор ІІ категорії Музею мистецтв

19 серпня 2021 року з 9.00-16.00 год. буде розгорнуто експозицію «Польові квіти» до Дня пасічника України в рамках участі у медовому фестивалі «KROPhoney fest 2021».Будуть проведені майстер-класи з виготовлення виробів з фетру «бджілка» та «соняшник».
Заходи відбудуться на території Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.
Проводять: Анна Татарова – художник-реставратор ІІ категорії та Оксана Віжевська – художник І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

20 серпня 2021 року о 15.00 відбудеться відкриття експозиції авторських ескізів тату «з Незалежною в серці» до 30-річчя Незалежності України.Куратори: Марія Войченко – науковий співробітник відділу фондів Музею мистецтв та Валерія Лінчевська – науковий співробітник відділу туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи Музею мистецтв

21 серпня 2021 року о 15.00 відбудеться онлайн екскурсія «Подорож до світу мистецтва».
Проводять: Олег Юрченко – завідуючий відділу туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи Музею мистецтв та Оксана Віжевська – художник І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

21 серпня 2021 року з 16.00-18.00 год. буде проведено майстер-класи із виготовлення квітки-логотипу до відзначення 30-ї річниці Незалежності України в рамках фестивалю «ART Basis» на території Дендропарку.Проводить: Анна Татарова – художник-реставратор ІІ категорії відділу фондів Музею мистецтв

Також діє програма для дітей та батьків «Залиш дитинку на годинку» (мистецькі цікавинки: майстер-класи, ігри, перегляд мультиплікаційних фільмів та ін.)

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В. Перспективна, 60. Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 32-24-22, 24-56-81


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool