Кропивницький: до вихованців дитячого садочка завітали рятувальники (ФОТО)

Березень 18, 2019 | Новини | Переглядів: 2892 | Коментарі: 0

18 березня до вихованців дитячого садочка «Калинка», що у м. Кропивницький завітали рятувальники Управління ДСНС в області

З непідробною цікавістю дошкільнята брали участь у конкурсах, відповідали на запитання вікторини, відгадували загадки, приміряли протигази.

Особливо сподобались малятам гра «Врятуй друга» та конкурс загадок. У грі пропонувалося уявити, що в приміщенні сталася пожежа, повно їдкого диму і потрібно рятувати свого товариша. Загадки ж відгадували і колективно, і в командах. На окремі загадки відповіді складали з великих літер – заодно і азбуку повторили. Якщо відповідь була неточною, то діти охоче ділилися своїми думками і разом намагалися знайти відгадку. Сподобався учасникам і конкурс «Протигаз». Не зважаючи на свій вік, діти одягали протигази правильно, прислухаючись до порад рятувальників.

Під час гри «Чарівна торбинка» вихованці розповідали про різні побутові предмети, що нас оточують, як ними користуватись та як уникнути небезпек, пов’язаних із їх неправильним використанням. Гра показала, що дошкільнята із «Калинка» правила безпеки знають добре, бо на всі питання давали повні, вичерпні відповіді і наводили приклади ситуацій, які можуть призвести до біди.

Рятувальники по завершенню гри роздали дітям та вихователям застережені листівки. Загалом, можна впевнено стверджувати, що захід пройшов у дружній атмосфері, учасники почули одне одного та, сподіваємось, запам’ятають надовго цю зустріч з рятувальниками.

Кропивницький, до вихованців дитячого садочка, завітали рятувальники (ФОТО)

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool