Кропивницький: День ліквідатора (ВІДЕО)

Грудень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1807 | Коментарі: 0

У місті Кропивницький декілька днів поспіль проходили урочисті заходи, присвячені героїзму ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, повідомляє FOTOINFORM.NET

З 12 по 14 грудня в обласному центрі відбувалися різноманітні заходи вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС. Героїчний подвиг зробили всі, хто приймав участь у ліквідації цієї жахливої, смертельно небезпечної катастрофи, яка загрожувала всій планеті. Кожен ліквідатор вніс свою маленьку частку в перемогу над розбурханим атомом, що в підсумку зупинило розповсюдження радіації та був побудований захисний саркофаг. Багато мешканців Кіровоградщини стали учасниками масштабної ліквідації, віддавши своє здоров'я, а хтось і життя.


ФОТОИНФОРМ пропонує переглянути відеорепортажі Ігоря Філіпенка з цих урочистостей.



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool