Кропивницький: Андрію Райковичу соромно, що міська влада безпорадна

Вересень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 вересня, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович піддав суворій критиці якість організації засідання комітету доступності у приміщенні міської ради.

Два тижні тому, в кабінеті заступника міського голови Олександра Грабенка відбулося засідання міського комітету доступності. Людям, що пересуваються на візках складно було потрапити на зібрання, адже кабінет розташований на другому поверсі. Хвиля обурення одразу прокотилася інтернет – простором і засобами масової інформації.

Про це повідомляє офіціний сайт  міської ради

Міський голова на таку організацію заходу відреагував дуже різко.
- Мені соромно, що міська влада безпорадна навіть організувати засідання в доступному місці, - наголосив він. - Не треба збирати масові форуми, запросіть кілька активістів і наших фахівців і подивіться, де таке засідання можливо провести у нас, чи на базі наших комунальних приміщень. І більше не ганьбіться - такі комітети ви ж не щодня проводите.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool