Кропивницькі податківці «погоріли» на хабарі у 100 тисяч (фото)

Вересень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

Двох керівників об’єднаної податкової інспекції ДФС затримала у Кропивницькому на хабарі Служба безпеки України спільно з прокуратурою.

Посадовці вимагали з підприємця сто тисяч гривень за зменшення суми штрафу за результатами податкової перевірки.

Щоб одержати неправомірну вигоду, податківці вдалися до хитрощів –гроші мали передаватися не з рук в руки, а через посередника в приміщенні одного з торгівельно-розважальних закладів обласного центру.

Правоохоронці затримали здирників та посередника - колишнього співробітника фіскальних органів – під час одержання частини хабаря у розмірі 80 000 гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.
Податківців затримано в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що раніше СБУ затримала на хабарі у 10 тисяч доларів старшого слідчого міжрегіонального Головного управління Державної фіскальної служби – Центрального офісу з обслуговування великих платників податків.

Прес служба УСБУ в Кіровоградській області

Двох керівників об’єднаної податкової інспекції ДФС затримала у Кропивницькому на хабарі Служба безпеки України спільно з прокуратурою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool