Кропивницькі лялькарі завітали з творчим привітом до миколаївських колег

Жовтень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

Минулої суботи команда кропивницьких лялькарів вирушила до Херсона, щоб узяти участь у черговому мистецькому форумі – Відкритому фестивалі вистав для дітей «Кришталеві вітрила».

Ледве подолавши сумнозвісний «напрямок» шляху Н-14, театрали спочатку завітали з творчим привітом до миколаївських колег (там зараз теж проходить фестиваль «Кришталева лялька»). 

У Херсоні, за день до показу у фестивальній програмі вистави «Пригоди маленького автомобільчика» Ю.Тітарова, митці – Інна Марченко, Іван Кучерук та Юлія Карпенко – відіграли повчальну історію для школярів та дошкільнят міста. Діти і педагоги щиро дякували виконавцям за майстерну гру, актуальну тематику і важливу функцію спектаклю, який посередництвом кумедних персонажів допомагає берегти життя малечі, ненав’язливо нагадуючи головні правила дорожнього руху.

А учора, 8 жовтня, граючи у театрі, актори отримали бажану професійну оцінку колег, а також дитячого журі і глядачів. Судячи з захопливих відгуків та безпосереднього сприйняття сценічних подій, вистава мала неабиякий успіх.
Крім одинадцяти українських колективів, свій доробок на фестивалі представляють і молдовські артисти з Кишинівського муніципального театру ляльок «Гугуце».

Закінчиться мистецький форум у четвер, 10 жовтня. Тоді і стане відомо, які ще номінації, крім диплому та фестивальних подарунків, вдалося підкорити кропивницьким митцям.

Минулої суботи команда кропивницьких лялькарів вирушила до Херсона, щоб узяти участь у черговому мистецькому форумі – Відкритому фестивалі вистав для дітей «Кришталеві вітрила».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool