Кропивничанину, який воює проти України СБУ повідомила про підозру

Січень 05, 2024 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

СБУ заочно повідомила про підозру ще одному командиру бойовиків, який воює проти України на східному фронті

Контррозвідка Служби безпеки встановила особу ще одного зрадника, який вступив до лав окупаційних угруповань рф та воює проти України.

Зловмисником є командир взводу 123-ї окремої мотострілкової бригади Південного військового округу збройних сил росії.

Перебуваючи у складі ворожого з’єднання, фігурант бере активну участь у бойових діях проти Сил оборони України на східному фронті.

За даними слідства, раніше він проживав у Кропивницькому. Однак, у 2014 році чоловік виїхав до тимчасово окупованої частини Луганщини та вступив у ряди так званого «3 мотострілецького батальйону лнр», яким керував 2-й армійський корпус окупаційних військ країни-агресора.

Після початку повномасштабного вторгнення рф, зрадник був відряджений на передову. Там він обстрілював позиції ЗСУ зі стрілецького озброєння, а також брав участь у артилерійських ударах по прифронтовій території східного регіону України.

На підставі зібраних доказів, слідчі Служби безпеки заочно повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану).

Наразі тривають комплексні заходи для встановлення місцезнаходження зрадника для притягнення його до відповідальності за злочини проти нашої держави.

Розслідування проводили співробітники СБУ у Кіровоградській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool