Кропивничани не розуміють кого тепер їм слухати

Січень 30, 2019 | Новини | Переглядів: 1563 | Коментарі: 0

Коли мешканці Кропивницького почали отримувати платіжки за газопостачання, вони не могли зрозуміти, чому у платіжках великі суми нарахування. 

Як повідомлялося на офіційному сайті газопостачальної компанії, вони виграли справу у Верховному суді. Який своїм рішенням скасував постанови Кабміну №203, 204 від 23.03.2016 року, якими норми споживання газу споживачами без лічильників було зменшено. Тепер норми споживання газу стали такими, як були до цієї постанови, повідомляють газопостачальники.

Але сьогодні Прем'є́р-міні́стр Украї́ни Володимир Гройсман прокоментував поразку справи у суді, та запевнив:

« Ми встановлюємо нову норму – 3,29 кубометра. Така норма буде затверджена. Люди будуть платити справедливу ціну за справедливий обсяг, а не за завищений».

Мешканцям нашого міста тепер незрозуміло, кого потрібно слухати, чи Нафтогаз, чи Уряд? Цікаво чи зможе Володимир Гройсман не звертати увагу на рішення Верховного суду України?

Українцям було б добре, якщо норми споживання були б зменшені. Але в цьому є свої прорахунки. А якщо газопостачальник знову не буде згоден з такими новими нормами споживання газу? Що чекає мешканців нашого міста, як і всіх українців? Шалені борги? Чи судові позови?

Та що робити зараз - плати  чи не платити за грудень, та по якім нормам? Питання багато, а що робити незрозуміло.

Особливо незрозуміло, які норми споживання для тих , у кого встановлені водонагрівачі (газові) та у кого немає централізованого горячого водопостачання. Чомусь Гройсман про це не доповів.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool