Кропивничани дослухались до закликів рятувальників створити безпечне середовище

Листопад 17, 2021 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

17 листопада в обласному центрі відбулись заходи з профілактики пожеж у житловому секторі.

Офіцер пресслужби ГУ ДСНС в області роздав перехожим по вул. Яновського листівки із правилами пожежної безпеки у побуті й засторогами щодо застарілих боєприпасів часів Другої світової війни. Та головне завдання рятувальників під час роз’яснювальної роботи – викласти громадянам переконливі аргументи, що змусять їх задуматись над проблемою росту числа пожеж у житловому секторі.

Громадяни дізнались, зокрема, що є чинники виникнення пожеж, які легко можна усунути і не допустити знищення вогнем власного майна: не курити в приміщенні, не забувати їжу на увімкненій плиті, вимикати праску чи інші прилади перед виходом з дому, не перевантажувати домашню електромережу, слідкувати за цілісністю електродротів тощо. Власникам камінів, грубок рятувальники радять бути пильними вдесятеро, адже через тріщини може проникнути отруйний чадний газ, а сам відкритий вогонь може перекинутись на підлогу, а потім поширитись на весь будинок.

Кропивничани дякували рятувальнику за важливу інформацію та обіцяли дбати про безпеку своєї життєдіяльності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool