Кримінальні Новини Кіровоградщини

Грудень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1297 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події на 18 грудня 2012 року

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 236 заяв і повідомлень громадян, з них 137 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу із заявою про пограбування звернувся 49-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що кіровоградець за усною домовленістю зробив ремонт у помешканні жительки обласного центру. Жінка залишилась незадоволеною результатом. Прийшовши за місцем проживання чоловіка, вона відкрито заволоділа його мобільним, пояснивши, що після відшкодування збитків, поверне телефон. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

До дільничного інспектора Олександрійського райвідділу міліції звернувся житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що з домоволодіння його покійного родича було скоєно крадіжку. Попередньо встановлено, що 45-річний місцевий житель з нежилого будинку викрав чавунну плиту, а з подвір’я – металевий диск від колеса автомобіля. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Проводиться розслідування
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool