Кримінальна Кіровоградщина: випили, а потім вбили

Грудень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 32-річного місцевого жителя за підозрою у скоєнні вбивства.

До міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі жителя районного центру виявлено труп чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що 37-річний місцевий житель разом з двома знайомими розпивав спиртні напої вдома у одного із них. Між чоловіками виникла сварка, у ході якої молодший товариш по чарці завдав старшому кілька ударів руками та кухонною дошкою. Потерпілий втратив свідомість, а згодом виявилося, що від отриманих тілесних ушкоджень він помер.

Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 «Затримання уповноваженою службовою особою» Кримінально-процесуального кодексу України. Дії зловмисника кваліфікуються за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool