Компанія «Велта» інвестувала 2,5 млн. грн. у Кіровоградський баскетбол

Грудень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

8 грудня о 16.00 відбудеться урочисте відкриття реконструйованого спортивного залу факультету фізвиховання КДПУ .імВ. Винниченка.

Він стане тренувальною та ігровою базою для трьох баскетбольних команд Кіровоградщини. Роботи було проведено спільними зусиллями компанії«Велта» - титульного спонсора БК «Кіровоград», який взяв на себе витрати з ремонту спорткомплексу, Кіровоградської обласної державної адміністрації, обласної федерації баскетболу.

Вартість реконструкції склала близько 2,5 мільйонів гривень, які оплатила ВКФ «Велта» (генеральний директор - депутат Кіровоградської обласної ради Андрій Бродський).

Відремонтований спорткомплекс стане першою та єдиною спортивною ареною Кіровоградщини нового, сучасного рівня. На спеціальний угорський паркет зі спортдошки нанесено, сучасну, що відповідає всім міжнародним вимогам, розмітку. Всю інформацію про матч можна буде отримати на новенькому великому інформаційному табло з рядком, що біжить. Також в залі встановлено нові, більш міцні щити, обладнано трибуну на160 місць, глядацькі балкони. Комплекс обладнано спеціальною акустичною системою.До послуг арбітрів і суддівська кімната - для підготовки до гри та перегляду спірних моментів.Повністю оновлений і покращений інтер'єр в роздягальнях для учасників ігор.Перед входом до спортивного залу облаштовано Галерею зірок, де будуть розміщені фото кращих студентів та випускників факультету фізичного виховання,які домоглися найбільших успіхів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.
По закінченні урочистого відкриття  об  18.00 відбудеться поєдинок чемпіонату України у вищій лізі між БК «Кіровоград» та харківським «Авантаж-Політех».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool