Комлексна програма у Кіровограді

Березень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1308 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради у партнерстві з Українським фондом «Благополуччя дітей» та у співпраці з Міністерством соціальної політики України впроваджують в м.Кіровограді комплексну програму

Яка спрямована на створення моделей інноваційних форм виховання та підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В рамках програми реалізується проект «Система організації підтримки та супроводу випускників закладів опіки в Україні». Метою проекту є створення та впровадження системи набуття самостійності молодими людьми, котрі залишають заклади державної опіки. Проект передбачає адаптацію та опрацювання польського досвіду щодо створення персональних мереж підтримки молодих людей з інтернатних установ, надання допомоги в становленні самостійності. В рамках проекту 4-8 березня 2012 року в м. Кіровограді відбувся тренінг «Система підтримки та надання допомоги в становленні самостійності дітей, що перебувають під опікою держави: Польський досвід», який проводили тренери Уляна Долиняк (товариство «Наш дім», Польща) та Віталій Головатий (Український фонд «Благополуччя дітей»). В тренінгу взяли участь спеціалісти відділу сім'ї та молоді, служби у справах дітей, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та студенти Кіровоградського педагогічного університету ім. В.Винниченка.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool