Команда юних пожежних із Кропивницького здобула перемогу в обласному фестивалі (фоторепортаж)

Червень 14, 2019 | Новини | Переглядів: 1357 | Коментарі: 0

Традиційно, у перший місяць канікул школярів Кіровоградщини об’єднує обласний фестиваль дружин юних пожежних.

Сьогодні, 14 червня, 7 команд-переможниць районних, міських та зональних етапів виголошували свої гасла і переконували однолітків щодо переваг безпечного способу життя зі сцени обласної філармонії, яка є нашим постійним партнером у проведенні фестивалю. 

Варто сказати, що спостерігати за подіями на сцені було не менш цікаво і захоплююче, ніж під час виступу професійних артистів. Діти, з їхньою щирістю, безпосередністю, артистизмом, гумором, не нав’язуючи стереотипів, запалили глядачів своєю вірою в необхідність дотримання правил безпеки у будь-якій сфері життя.

Хоча конкурсанти й жартували та посміхались зі сцени, їхні танці були запальними, а виступи – блискавичними і дотепними, випробування вони пройшли серйозне, гідне навіть дорослих рятувальників, адже змагання тривали цілий день: спочатку – яскрава естрадна частина, а потім учасники демонстрували вміння надавати першу допомогу, в'язати вузли, розрізняти їстівні та отруйні гриби і ягоди, приборкувати умовний вогонь під час практичної частини фестивалю, яка відбувалась на базі обласного центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

«Брати участь у таких змаганнях дуже цікаво! – ділились враженнями учасники фестивалю. – Ми не лише демонструємо свої досягнення, а й завдяки духу суперництва отримуємо новий досвід. Крім того, у процесі виступу ми встигаємо навчити правилам безпеки інших».

Команда юних пожежних із Кропивницького

Команда юних пожежних із Кропивницького

Команда юних пожежних із Кропивницького

Команда юних пожежних із Кропивницького

 

Отже, хоча усі без винятку команди показали гідні результати, переможців визначено.
Перше місце завоювали учасники команди «Форс-мажор» з м. Кропивницький, «срібними» переможцями стали «Палаючі серця» з Олександрії та третє місце посіла команда «Пожdepo» з Кропивницького району. Заохочувальні подарунки організатори фестивалю підготували також і для кожного учасника. Проведення свята на високому рівні стало можливим завдяки тісній співпраці Управління ДСНС в області, управління освіти, науки, молоді та спорту, департаменту культури, туризму і культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації, Кіровоградської обласної організації Добровільного пожежного товариства України.

Сподіваємось, що запалу, веселого настрою та позитиву учасникам фестивалю вистачить до наступного року, щоб знову взяти участь у цьому захоплюючому дійстві. Та головне, що знання, отримані ними сьогодні, залишаться на все життя. А, можливо, ми сьогодні познайомились із своїми майбутніми колегами – рятувальниками!

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool