Колишній помічник начальника Кіровоградської виправної колонії отримав шість років позбавлення волі

Серпень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 745 | Коментарі: 0

Ленінський районний суд м. Кіровограда визнав винним чергового помічника начальника Кіровоградської ВК №6 у незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів у місцях позбавлення волі. Державне обвинувачення по справі підтримано прокуратурою.

Встановлено, що правоохоронець під час свого чергування проніс на територію колонії наркотичний засіб у вигляді передачі в’язню. За «доставку» мав отримати від засуджених грошову винагороду. Пакунок з таким вмістом за попередньою змовою працівник колонії отримав від знайомого ув’язнених.
Дії правоохоронця кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 та ч. 3 ст. 364 КК України, тобто як збут наркотичних засобів та зловживання службовим становищем.
За скоєне підсудний отримав покарання у вигляді шести років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах на 3 роки з конфіскацією всього належному йому майна.
Окрім того, вироком суду засуджених, для яких черговий помічник і проніс наркотики, визнано винними та призначено додаткове покарання у вигляді шести років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool