Київ: замість пенсійних фондів будуть бек-офіси

Лютий 29, 2016 | Новини | Переглядів: 2255 | Коментарі: 0

Пенсіонерів столиці чекає велика інновація: найближчим часом десять районних пенсійних фондів повністю реорганізують та об’єднають.

Замість них виникне 3 нові пенсійні управління, які вже встигли охрестити “бек-офісами”.

Відтак, до Правобережного пенсійного управляння об’єднають пенсійні фонди Святошинського, Голосіївського, та Солом’янського районів. До Лівобережного пенсійного управління увійдуть Дарницький, Деснянський і Дніпровський пенсійні фонди. До Центрального пенсійного управління віднесуть Оболонський, Печерський, Подільський і Шевченківський пенсійні фонди. Свою роботу нові пенсійні управління розпочнуть вже наступного місяця – 16 березня 2016 року.

Голова Партії Пенсіонерів України повідомив, що столичні пенсіонери скаржаться на таке нововведення, а інформування людей похилого віку не проводиться, тому люди бояться, що їм буде важко добиратись до нивих управлінь.

“Людям потрібно пояснити, що далеко їздити не буде потрібно. В їхньому районі й надалі залишатимуться офіси пенсійного фонду, які працюватимуть, як районні центри адмінпослуг. Вони збиратимуть всю інформацію і передаватимуть її в ці нові пенсійні управління”, - пояснює Кукуріка.

Більшість послуг пенсіонерам, приміром оформлення, перерахунок пенсії та допомога на похорони оформлятимуть й надалі в районних офісах, а займатиметься цими справами не десять, як було раніше, а лише один фахівець.

В Пенсійному фонді пояснили, що звертатися в такі районні відділення (фронт-офіси) зможуть всі пенсіонери, незалежно від місця прописки, а час обслуговування значно скоротиться. Новостворені “бек-офіси” – управління Правобережне, Лівобережне і Центральне, – будуть обробляти всю інформацію з “фронт-офісів”. Найближчим часом також стане відомо, в яких саме районах розмістять ці три нові пенсійні управління.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool