Київ: ярмарок в дусі різдвяного благодійництва стартував

Грудень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1342 | Коментарі: 0

З нагоди наступаючого Нового року та світлого свята Різдва Христового, був проведений перший щорічний благодійний ярмарок, що зібрав навколо себе чимало бажаючих пожертвувати кошти на різдвяну благодійність.

Місцем проведення ярмарку був 9 поверх бізнес-центру «Прайм», що на вулиці Жилянській 48-50, приміщення кого надав організатор благодійного заходу – компанія «Deloitte».
Реалізовані від продажу товарів гроші були передані до партнерів ярмарку: Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу» та благодійного фонду «SOS дитяче містечко», які найближчим часом подбають про закупівлю медичного обладнання для лікарень, які цього потребують найбільше.
Зимові шапки ексклюзивного виготовлення, ялинкові прикраси, вітальні благодійні листівки, подарункові кошики з новорічними частуваннями, різдвяні ангели, картини, пряникові сніговики, декоративні прикраси, а також вироби ручної роботи співробітників компанії «Deloitte» – це та багато іншого можна було придбати на ярмарку.
Разом з цим, гості благодійного передноворічного свята мали змогу не тільки почастуватись соком, глінтвейном та іншими гарячими напоями, які люб’язно надала компанія «COCA-COLA UKRAINE LTD», а й скуштувати печиво від благодійної організації «Київський міський благодійний фонд «Фудбенк».
Разом з цим, гості заходу мали можливість взяти участь в майстер-класах по вишивці у техніці «хардангер», що родом із Австрії. А кожен, хто придбав квиток сумою в 20 гривень, мав можливість взяти участь в благодійному розіграші, призи переможцям якого надали учасники ярмарки, що демонстрували продукцію для продажу. Переможців розіграшу визначали методом жеребкування.
Частуванням благодійним тортом під девізом «підтримання благодійних ініціатив та добрих справ» звершився перший щорічний благодійний різдвяний ярмарок.
«На благодійний різдвяний ярмарок я завітав для підтримки чудової ідеї, яка виникла у працівників компанії «Deloitte». Зважаючи на те, що сфера охорони здоров’я України зазнає частого недофінансування, лікарні потребують додаткової фінансової допомоги, аби якомога краще виконувати покладені на них обов’язки: збереження здоров’я жителів та гостей нашої країни. У таких випадках соціальна значимість благодійництва зростає. Усе в світі побудоване на рівновазі. Тому кожен, хто завітав на ярмарок наших партнерів, зробив свій вклад у справу налагодження гармонії в суспільстві, долучившись до справи різдвяного благодійництва. Особисто я, придбав кілька рамок для світлин та благодійних листівок, кошти від продажу яких підуть на закупівлю необхідного медичного обладнання лікарням України», ? зазначив Сергій Сошинський, Президент Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу»

Звертаємо увагу для тих, кому не вдалося завітати на першу щорічну благодійну ярмарку! Продаж благодійних товарів продовжується дистанційно. Відтак, ви можете придбати не тільки чудовий новорічний подарунок своїм рідним та близьким, а й спрямувати свої кошти на придбання презенту на благодійність. Про асортимент, умови доставки та ціни на продукцію благодійної ярмарки ви зможете дізнатись, зателефонувавши за номером 0987170016 або написавши на е-мейл: vorona@healthup.org.ua
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool