Київ: До уваги мешканців та гостей столиці! Зміни в організації дорожнього руху!

Жовтень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

У зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт по ремонту тепломережі на вулиці Дорогожицькій, у суботу 12.10.2013 з 7 години по 18 годину від вулиці Мельникова до вулиці Сім’ї Хохлових буде закрито рух автотранспорту.

Аби уникнути ускладнень в пересуванні ДАІ радить водіям здійснювати об’їзд місця проведення робіт за наступними маршрутами:

вулиця Мельникова – вулиця Олени Теліги;
вулиця Дорогожицька – вулиця Сім’ї Хохлових – вулиця Дегтярівська;
вулиця Дорогожицька – вулиця Сім’ї Хохлових – вулиця Мельникова;
вулиця Довженка – вулиця Дегтярівська – вулиця Артема;
вулиця Олени Теліги – вулиця Мельникова – вулиця Артема.

Також, в зв’язку з проведенням ремонтних робіт по заміні деформаційного шва на Південному мостовому переході біля станції метро «Видубичі», у суботу 12.10.2013 з 8 години по 22 годину у неділю 13.10.2013 року в напрямку вулиці Саперно-Слобідської буде закрито рух автотранспорту у першій та другій смугах.

ДАІ радить водіям здійснювати об’їзд місця проведення робіт за наступними маршрутами:

проспект Бажана – Дніпровська набережна – міст Патона;
проспект Бажана – Дніпровська набережна – вулиця Березняківська – Дарницький автомобільно-залізничний мостовий перехід через р. Дніпро;
проспект Бажана – проспект Григоренка – Нова дорога - Дарницький автомобільно-залізничний мостовий перехід через р. Дніпро;
проспект Бажана – вулиця Ревуцького – вулиця Здолбунівська;
площа Харківська – Харківське шосе – площа Ленінградська – проспект Возз’єднання – міст Патона.

Державтоінспекція звертається до водіїв, з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, і радить неухильно дотримуватись вимог дорожніх знаків, і передусім, тимчасово встановлених.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool