Кіровоградців запрошують навчитися виготовляти новорічні іграшки з солоного тіста

Грудень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

Щосуботи в приміщенні відділу обласного художнього музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Творчої майстерні» всім бажаючим пропонують долучитися до майстер-класів, зробити твір своїми руками та залишити собі його на згадку.

19 грудня 2015 року в День святого Миколая співробітники галереї проводили майстер-клас по виготовленню новорічних іграшок з солоного тіста.

Маленька учасниця майстер-класу виготовляла з солоного тіста іграшку у вигляді мавпочки та переглядала відеопрезентації про святого Миколая. Незважаючи на те, що на заході була присутня тільки одна учасниця, майстер-клас пройшов в святковій атмосфері та подарував безліч позитивних емоцій.

Запрошуємо всіх бажаючих до галереї зробити твір своїми руками, познайомитись з історією виникнення даного виду декоративно-ужиткового мистецтва, створити фото на згадку та отримати насолоду від творчості.

Тетяна Костенко . - науковий співробітник відділу  музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool