Кіровоградців грабував іноземець!

Жовтень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Ним виявися 18-річний громадянин іншої держави. Протягом кількох останніх місяців до правоохоронних органів надходили заяви від мешканців обласного центру про крадіжки з їх автівок.

Як виявилося згодом, це була справа рук однієї людини.
Парубок приїхав на територію України, щоб здобути грошей злочинним шляхом. Обкрадаючи автівки кіровоградців, хлопець заробляв собі на життя.
Крадіжки він скоював переважно вночі. За допомогою викрутки, зловмисник ламав скло й брав цінні речі, які громадяни мали необачність залишити в салоні свого транспортного засобу, а саме – золоті вироби, навігатори, відеореєстратори, гроші. Крадене продавав невідомим особам, а отримані кошти витрачав на власні потреби.
Після скоєння злочинів на території обласного центру, юнак направився до міста Одеси, де намагався переховуватися від правоохоронців, але це йому не вдалося.
За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Слідство триває. Правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших подібних злочинів.
Працівники міліції звертаються до власників автомобілів з проханням не залишати в салоні авто на видному місці документи, мобільні телефони, гроші та інші цінні речі, які можуть привернути увагу злодіїв.

За матеріалами
Кіровоградського МВ УМВС в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool