Кіровоградці, здаєте житло у найм - сплатіть податок!

Січень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1178 | Коментарі: 0

В Головному управління ДФС у Кіровоградській області нагадують, що громадяни, які надають житло у найм іншим громадянам і від цього отримують доходи, зобов’язані сплачувати податок на доходи фізичних осіб та декларувати отримані доходи.

У випадку, коли орендар є фізичною особою, яка не є суб’єктом господарювання, то особою, відповідальною за нарахування та сплату податку до бюджету є платник податку-орендодавець – особа, яка надає житло у найм та отримує доходи.
Строк подання декларації – до 1 травня 2015 року.
Акцентуємо увагу, що у відповідності до законодавчої норми, неподання або несвоєчасне подання декларацій про доходи чи відображення у декларації неправдивих даних тягне за собою накладення штрафу у розмірі від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Тож, шановні громадяни, своєчасно подайте декларацію про майновий стан і доходи. На Вас чекають у державних податкових інспекціях за місцем Вашої реєстрації (прописки).

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool