Кіровоградці - учасники АТО отримають земельні ділянки

Серпень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Учасники антитерористичної операції на сході України обов’язково отримають від міської влади ділянки землі для будівництва. У цьому запевнив під час прес – конференції секретар міської ради Іван Марковський сьогодні, 19 серпня.

За його словами, управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища сьогодні вишукує можливість виділення не менше однієї тисячі таких земельних ділянок, а це близько 100 гектарів землі. Місто вже може запропонуавти 115 земельних наділів у мікрорайоні Арнатутово, ще 42,3 гектари міської землі в районі автодрому за Лісопарковою зоною влада має намір повернути до комунальної власності через суд.
Іван Марковський переконаний, що невдовзі ситуація із виділенням землі для учасників АТО повністю увійде в законне русло: уряд прийме необхідні рішення і всі учасники бойових дій на сході України матимуть відповідний статус.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool