Кіровоградці, шановні власники мисливської зброї та пристроїв самозахисту!

Грудень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Звертаємо вашу увагу на те, що у зв’язку з набранням чинностi 7 листопада поточного року Закону України «Про Нацiональну поліцію», залишається неврегульованим на законодавчому рiвнi питання видачi дозволiв на право придбання, зберiгання, носіння зброї та пристроїв самозахисту, а також відкриття та функціонування об’єктів дозвільної системи.

Чинним на сьогоднішній день законодавством Міністерству внутрішніх справ України та Національній поліції не надано повноважень щодо видачi вказаних дозволiв. З метою врегулювання даного питання, виконавчими органами держави розроблено проект Закону України «Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про Нацiональну полiцiю» (№ 3225 від 05.10.2015). Зокрема, у даному проекті передбачено, що до врегулювання на законодавчому рiвнi повноважень органiв Мiнiстерства внутрiшнiх справ України на органи Нацiональної поліції покладається повноваження видавати, анулювати вiдповiдно до законодавства дозволи по лiнiї дозвiльної системи. Зазначений законопроект опрацьовано комітетами та включено до порядку денного Верховної Ради України.

Таким чином здійснення функцій з оформлення документів та видачi дозволiв на право придбання, зберiгання, носіння зброї та пристроїв самозахисту, а також відкриття та функціонування об’єктів дозвільної системи, буде здійснюватися дозвільною системою після прийняття та набрання чинності вищезазначеним законом, про що вам буде повідомлено додатково.

ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool