Кіровоградці, приєднуйтесь до акції «Здорово здоровим бути!»

Жовтень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 3562 | Коментарі: 0

Здоровий спосіб життя – актуальна та модна тема серед сучасної молоді.

Дійсно, рано чи пізно кожен з нас починає замислюватися про те, що спосіб життя, який ми зараз ведемо, не кращим чином позначається на нашому здоров'ї. І добре, якщо це станеться якомога раніше... Найчастіше ж ми починаємо замислюватися про свій спосіб життя і здоров'я, коли нас наздоганяє якась проблема, з'являється хвороба чи нездужання. Турбота про своє здоров'я не має бути проблемою, турбота про своє здоров'я повинна бути образом життя. Здоровим способом життя.
Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка спільно з управлінням молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації пропонують долучитися до здорового стилю життя, ставши учасниками молодіжної акції «Здорово зоровим бути!».
Акція стартує 14 жовтня о 13.00 відкритим мікрофоном «Як зберегти здоров’я з молоду». В рамках заходу відбудеться відкрите спілкування молоді з представниками владних структур та активної громадськості: Іриною Глобенко - начальником відділу з питань молодіжної політики управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації; Мариною Марініною – директором Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»; Єкатериною Сулімою – завідувачем жіночої консультації № 3 Кіровоградського пологового будинку Святої Анни; Володимиром Бочаровим-Тузом – представником "Кіровоградського відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»"; Галиною Божок – головним лікарем Кіровоградського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом; Нілом Плоховим - представником Кіровоградського обласного благодійного фонду милосердя «Отчий дім»; Костянтином Вербицький – діючим командиром ланки громадського об’єднання «Роял Ренджерс».
16 жовтня о 14.00 ми продовжимо тему здоров’я зустріччю-тренінгом на тему «СНІД: знати - щоб жити» за участю представників благодійного фонду «Повернення до життя». Молодь має право знати правдиву інформацію про ВІЛ та СНІД, адже ці знання допоможуть молодим людям приймати відповідальні рішення стосовно свого життя та здоров’я, захищати себе та своїх близьких. В рамках заходу відбудеться презентація книжкової виставки-заклику «Не дай СНІДУ шанс». Також спільними зусиллями учасників заходу буде створена червона стрічка солідарності «Пам’ять, надія, любов».
Позбутися шкідливої звички дійсно непросто. На щастя, є чимало випробуваних способів, наприклад, кинути палити і почати здоровий спосіб життя. Єдине «але» – немає універсального методу, котрий підійшов би всім і кожному. Обрати спосіб дієвий саме для вас допоможе тренінг «Геть паління! Ми – здорове покоління!», що відбудеться 17 жовтня о 14.00. Додаткову інформацію можна буде дізнатися переглянувши книжкову виставку «Життя спливає з клубами диму».
Спорт – одна зі складових здоров’я та здорового способу життя. Саме тому, на завершення акції, ми приготували цікавий сюрприз – респект-зустріч «Спортивна вербовка», що відбудеться 17 жовтня о 13.00. за участю Олександра Березана – судді міжнародного класу, заслуженого працівника фізичної культури та спорту.
Турбота про своє здоров'я не має бути проблемою, це має бути способом життя! Здоровим способом життя. Тож закликаємо всіх «Обирайте здоров’я! Обирайте НЕ залежність!» разом з Кіровоградською обласною бібліотекою для юнацтва ім. О.М.Бойченка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool