Кіровоградці почали грабувати хлібні кіоски

Серпень 15, 2011 | Новини | Переглядів: 1630 | Коментарі: 0

У Кіровограді злодія визволяли із «пастки» кіоску хлібобулочних виробів. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Близько 1-ої години ночі до Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС в області надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що до кіоску хлібобулочних виробів, який розташований поруч з його будинком, намагаються проникнути двоє невідомих.
На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Однак те, що побачили правоохоронці, неабияк їх здивувало. Щоб затримати зловмисника, спочатку, його необхідно було звільнити… Чоловік, намагаючись проникнути до кіоску, застряг між прутами залізної решітки. Спроба працівників міліції витягти горе-злодія не вдалась, тому вони викликали підмогу. І лише за допомогою спецтехніки рятувальники звільнили заручника із «залізних пут».
Як з’ясувалось згодом, того вечора двоє друзів, 1985 та 1988 років народження, відзначали свою зустріч у місцевому барі. Добряче випивши, чоловіки направились ще до одного товариша, аби продовжити застілля, та до нього вони так і не потрапили. Поки один з приятелів пішов до нічного магазину, щоб купити алкогольних напоїв, інший, побачивши кіоск хлібобулочних виробів, вирішив залізти туди. Як пояснив чоловік, він сильно зголоднів, а в кіоску було чим поживитись. Та от довести свій намір до кінця йому не вдалось. Злодій застряг між прутами решітки, у такій «пастці» він пробув більше 30 хвилин.
Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 15 (замах на злочин) та ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), санкція якої передбачає покарання у виляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Власники кіоску встановлюють суму збитків, нанесених підозрюваним.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool