Кіровоградці отримають офіційні повідомлення-рішення

Січень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Кіровоградці, які мають сплатити податок на нерухоме майно будуть надіслані офіційні повідомлення-рішення.

Відповідно до ст. 266 Податкового кодексу України податкове повідомлення-рішення про сплату вже обчисленої суми податку та відповідні платіжні реквізити надсилаються (вручаються) фізичній особі-платнику податку контролюючим органом за місцем його податкової адреси (місцем реєстрації) до 1 липня року, що настає за звітним періодом (роком). Сплатити суми нарахованого податку на нерухоме майно слід протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.
Платник податку може звернутися до органу фіскальної служби за місцем реєстрації з письмовою заявою для проведення звірки даних та, у разі виявлення розбіжностей у повідомленні-рішенні, проводиться перерахунок суми податку і вручається нове. Попереднє податкове повідомлення-рішення вважається скасованим.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool