Кіровоградці можуть долучитися до весняного прибирання міста

Квітень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1325 | Коментарі: 0

У Кіровограді триває місячник благоустрою території міста, який розпочався 28 березня і закінчиться 28 квітня.

На цьому акцентував увагу представників засобів масової інформації під час прес-конференції начальник головного управління житлово – комунального господарства Олександр Хачатурян і закликав мешканців обласного центру активніше долучатися до генерального весняного прибирання.

Навести лад на своїх прибудинкових територіях і у місцях загального відпочинку кіровоградці зможуть під час двох запланованих загальноміських суботників – 16 і 23 квітня.
- Особливістю цьогорічного місячника благоустрою є те, що вся територія міста поділена на зони відповідальності, за які відповідають керівники комунальних підприємств та підприємств інших форм власності, установ і організацій, голови квартальних комітетів, - відзначив Олександр Хачатурян. – Власне комунальники не стали чекати офіційного початку місячника, а зазделегідь почали наводити лад на в’їздах у місто. Вже вичищені Київський і Знам’янський напрямок, тривають роботи на Маловисківському і Бобринецькому.

Традиційно, наголосив начальник головного управління ЖКГ, міське смітєєзвалище під час місячника благоустрою безкоштовно прийматиме тверді побутові відходи як від громадян, так і від підприємств. На самому сміттєзвалищі вже обладнана вагова станція, тож обліковувати “повітря” при вивезенні сміття ніхто не буде. А крім того КАТП – 1128, орендатор полігону, організував сортування сміття на сміттєзвалищі.

Протягом місячника, підкреслив Олександр Хачатурян, у Кіровограді масово висаджуватимуться дерева, підшукується місце для закладання Алеї Героїв АТО. Близько двох тисяч кленів, лип, ясенів, верб, туй, кущів спіреї буде висаджено в зелених зонах і на вулицях міста. І, хоч бюрократії додалося з узаконенням озеленення, зате є шанс, що усі молоді деревця і кущі будуть збережені.

За підсумками місячника благоустрою обов’язково будуть відзначені ті, хто попрацював на совість, а результати роботи будуть оприлюднені через засоби масової інформації, пообіцяв очільник комунальної сфери Кіровограда.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool