Кіровоградський учень став володарем Кубка міста з хокею

Січень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

У Кіровограді відбулися змагання з хокею на столі на Кубок міста.

У турнірі , що пройшов у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості, взяли участь 24 гравці з Кіровограда, Києва, Харкова, Одеси, Маріуполя. Серед учасників змагань були і найкращі хокеїсти України, які ведуть напружену боротьбу за право потрапити до збірної країни та представляти нашу державу на цьогорічному чемпіонаті світу.
За підсумками запеклих поєдинків, почесний приз виборов кіровоградець, учень гімназії "Вікторія-П" Дмитро Литвинюк. Друге місце посіла киянка Вікторія Носелевська. Бронзову нагороду виборов діючий чемпіон України одесит Михайло Співаковський. Четвертим став маріуполець Роман Ігнатенко.
Гарний результат продемонстрував ще один юний кіровоградець Євгеній Матанцев, який за результатами групових ігор увійшов до числа фіналістів, і у підсумку посів 9 місце.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також медалями і кубкам від обласної федерації хокею на столі.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool