Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 21-23 листопада

Листопад 21, 2012 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

Пропонуємо перелік заходів у Кіровоградському обласному художньому музеї

21 листопада 2012 року о 16.45 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться презентація лекції Дженіфер Кан (США) «Суперечливі виставки: як бути із негативними відгуками преси?» (в рамках проекту «Актуальний музей: стратегія динамічного розвитку», яка відбулася 15 листопада 2012 року у Національному центрі народної культури «Музей Івана Гончара» (презентацію проведуть зав. відділом Олена Степанок та науковий співробітник відділу науково – просвітницької роботи Наталія Овчаренко).

22 листопада 2012 року об 11.00 в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено майстер – клас з образотворчого мистецтва (проводить зав. відділом Анатолій Кімнатний та співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» - художник І категорії Вікторія Лємєшева).

22 листопада 2012 року о 14.30 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться показ науково – популярного фільму з мистецької тематики: Грот Ласко Дордон «Ласко, або прадавня історія мистецтва. 18 тис. років до наших днів».

23 листопада 2012 року відкриється експозиція до Дня пам’яті жертв голодомору та політичних репресій.

Протягом тижня будуть проведені тематичні програми «Українські традиції та звичаї».

Адреса музею: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна (колишня К.Маркса), 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool