Кіровоградській музичній школі виповнилося 40 років

Вересень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

30 серпня Кіровоградській музичній школі №2 ім. Ю.С.Мейтуса виповнилося 40 років

За час свого становлення колектив викладачів , учнів та батьків школи став потужним мистецьким осередком справжньої музичної творчості не тільки у рідному місті. Адже творчі проекти школи знані на терені всієї України, а хори , оркестри, ансамблі, музичний театр та солісти успішно представляли рідний край на престижних мистецьких форумах у Болгарії, Чехії ,Франції . І хоча цього року ми не змогли виїхати за кордон, представити свої нові програми , успіхів було досягнуто у кваліфікованій підготовці абітурієнтів до Кіровоградського музичного училища. 10 випускників школи , серед яких піаністи, скрипалька , вокалісти, теоретик , гітарист, баяніст , акордеоніст, співаки та майбутні хорові диригенти успішно пройшли всі мистецькі випробування і зараховані до кращого мистецького ВНЗу нашої області. Приємно, що цього року 7 випускників школи , опанувавши нелегку професію музиканта, після закінчення Кіровоградського музичного училища продовжать навчання у консерваторіях, університетах та академіях мистецького напрямку м. Одеси , Харкова, Кіровограда та Польщі . А поповнить педагогічний колектив сьогорічних ювілярів випускниця школи та музичного училища , студентка Донецької консерваторії скрипалька Діана Гуля .

Не до часу відзначати ювілей , але за рішенням педагогічного колективу вся музично-просвітницька робота цього року , направлена на підготовку нових програм, звітів, спектаклів , буде осяяна патріотичною темою та відданістю національному музичному мистецтву . Мейтусяни готують багато приємних сюрпризів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool