Кіровоградський ансамбль «Росинка» знову став переможцем Всеукраїнського фестивалю

Липень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

З 21 червня по 11 липня 2016 року в Одесі в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» вихованці народного художнього колективу хореографічного ансамблю «Росинка» Кіровоградського ОЦДЮТ (керівник – заслужений працівник культури України Галина Чайковська) взяли участь у Х Ювілейному Всеукраїнському дитячому конгресі «Зіркові канікули у «Світі талантів», де вкотре здобули Гран-прі фестивалю.

Продемонструвати свої досягнення на фестиваль приїхали юні таланти з усієї України. Серед них: танцювальні колективи, співаки, актори, художники, скульптори, театри мод та учасники шоу краси.

Шоста тематична зміна «Творче літо» стала для старшої групи колективу «Росинки» переможною – ансамбль вже вкотре отримав Гран-прі та І місце в номінаціях «Народна стилізація» і «Народний танок».

Окрім участі у конкурсній програмі та Гала-концерті фестивалю на дітей чекали надзвичайно цікаві екскурсії містом, прогулянки на катері, відвідування цирку, святкування до Дня Конституції України та Молодогвардійська спартакіада. А ще пляжні перегони, квест-ігри, конкурс відеороликів, різноманітні флешмоби, дискотеки, незабутні виступи на багатьох тематичних заходах і, звісно ж, багаття дружби… Все це залишило теплі, приємні спогади, що запам’ятаються вихованцям «Росинки» на все життя.
Нагадаємо, минулого року на цьому фестивалі середня група хореографічного ансамблю «Росинка» за акторські здібності, неперевершені костюми та високу майстерність виконання хореографічних композицій «Діти печуть хлібчик» та «На Івана нічка мала» також отримала диплом Гран-прі.

А зовсім нещодавно середня група цього колективу на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Україна єднає світ», що проходив з 10 по 12 червня у Скадовську, за свої хореографічні композиції отримала два диплома Гран-прі.
Підготувала інформацію Галина Богомаз-Кулик – фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool