Кіровоградські студенти змагалися на краще знання Конституції України

Грудень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

12 грудня відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради спільно з Кіровоградським міським управлінням юстиції в рамках Всеукраїнського тижня права провели правову гри серед студентських команд вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації міста Кіровограда.

П'ять студентських команд - “Bona causa“ (Кіровоградський коледж статистики), «Студентовладдя» (Кіровоградський комерційний інститут), «Логос» (Кіровоградський будівельний коледж), “Джон Дірр“ (машинобудівний коледж Кіровоградського національного технічного університету), “Форум“ (Кіровоградський медичний коледж ім. Є.Й.Мухіна) боролися за перемогу у грі.
Студенти продемонстрували свої знання положень Конституції України та Загальної декларації прав людини та вміння використання цих знань у повсякденному житті. Правильність відповідей оцінювало кваліфіковане журі до складу, якого увійшли викладачі права та юристи. Перемогу виборола команда «Логос» (Кіровоградський будівельний коледж), друге та третє місця посіли - “Bona causa“ (Кіровоградський коледж статистики), “Джон Дірр“ (машинобудівний коледж Кіровоградського національного технічного університету) відповідно.
Переможці отримали подарунки і грамоти від відділу сім’ї та молоді та міського управління юстиції.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool