Кіровоградські правоохоронці долучилися до вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни (фото)

Травень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 2134 | Коментарі: 0

9 травня в місті Кіровограді відбулися урочистості з нагоди 66-ї річниці з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні. На центральній площі міста зібрались тисячі людей, аби вшанувати великий подвиг бійців-визволителів, які захищали Батьківщину від фашистської навали. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Зранку до УМВС України в Кіровоградській області прибули ветерани та учасники війни, які в повоєнні роки працювали в органах внутрішніх справ. Настрій у колишніх фронтовиків був по-справжньому піднесеним і святковим. Вони радовіталибойових побратимів, згадувалисвій військовий та трудовий шлях.Начальник Управління генерал-майор міліції Віктор Пащенко від себе особисто та усього особового складу кіровоградської міліції привітав ветеранів зі святом Великої Перемоги.

Також в УМВС в області цього дня завітав поважний гість – народний депутат України Ігор Шаров. Він привітав ветеранів із всенародним святом та вручив ключі від новенького автомобіля пенсіонеру ОВС, ветерану Великої Вітчизняної війни полковнику міліції у відставці Леоніду Івановичу Зеленьку.

Після зустрічі в Управлінні ветерани приєднались до учасників урочистого параду.

Вулицями міста пройшла колона представників міської влади та органів місцевого самоврядування, правоохоронних і силових відомств, а також жителів Кіровограда.

Урочистою ходою учасники парадупройшли до Меморіалу Слави,що на Фортечних Валах, поклаликвіти до вічного вогню і згадалиусіх, хто не повернувся з війни.

Гостям свята продемонстрували експозицію з музею міліції, присвячену визволенню Кіровоградщини та роботі правоохоронців у повоєнні роки. А також було організовано виставку вогнепальної та холодної зброї.

Наприкінці зустрічі правоохоронці частували ветеранів смачною кашею та солдатськими «сто грамами».

Ветерани з вдячністю приймали вітання, адже цього дня їх великому подвигу вклоняється весь світ, їх слава житиме вічно в пам’яті багатьох поколінь.

Кіровоградські правоохоронці долучилися до вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни (фото)

Кіровоградські правоохоронці долучилися до вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни (фото)

Кіровоградські правоохоронці долучилися до вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool