Кіровоградські поліцейські привітали підшефних з 8 Березня

Березень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1243 | Коментарі: 0

Хороших гостей діти були раді бачити і чекали з особливим хвилюванням, адже гарний настрій і прекрасні емоції заявляються від дружнього спілкування і, звичайно ж, подарунків.

Вже за традицією, в переддень свята до виховного закладу завітав заступник начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Олександр Скляревський разом з начальником карного розшуку ГУНП області Володимиром Хвостовим.

Поліцейські поздоровили дівчаток та їх вихователів. Як і належить, з нагоди жіночого свята, подарували їм квіти, передали цукерки та фрукти.
«Ми щиро вітаємо вас з цим прекрасним святом весни і ніжності – 8 Березня. Будьте завжди здоровими, ростіть красивими та щасливими. Нехай успішним буде навчання, хорошим відпочинок, а ми продовжуватимемо турбуватися про вас, аби завжди підтримувати і в усьому допомагати.

На завершення Олександр Васильович побажав підшефним добре провести вихідні і свята та отримав запрошення на нові гостини.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool