Кіровоградські податківці підписали меморандум про співробітництво з роботодавцями області (фото)

Грудень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1080 | Коментарі: 0

Метою такої співпраці є створення на Кіровоградщині сприятливого податкового клімату для розвитку промисловості та підприємництва.

Голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко та голова правління Кіровоградського обласного об’єднання організацій роботодавців Павло Штутман висловили сподівання, що ця угода стане запорукою формування атмосфери взаємної довіри та партнерських стосунків, кроком до нового рівня податкових відносин між органами податкової служби області та платниками податків. Все це сприятиме поліпшенню як фінансового стану та платоспроможності підприємств, так і усуненню конфліктів та розвитку партнерства між органами ДПС та платниками податків.
Підписання меморандуму про співробітництво відбулось під час засідання у форматі «круглого столу». Участь у ньому, крім податківців, взяли керівники місцевих підприємств різних форм власності. Під час дискусії учасники засідання пропонували спростити документообіг, а також процедуру адміністрування окремих податків. Голова ДПС в області Ігор Вірієнко висловив переконання, що ці пропозиції будуть враховані в Програмі лібералізації податкової системи, яка нині розробляється в ДПС України.

Кіровоградські податківці підписали меморандум про співробітництво з роботодавцями області (фото)


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool