Кіровоградські митники виявили порушення на 47 млн.грн.

Червень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

За п’ять місяців 2014 року оперативними підрозділами Кіровоградської митниці Міндоходів направлено 20 повідомлень про кримінальні правопорушення за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 358, ч. 1 ст. 212 Кримінального кодексу України, та виявлено 67 порушень митного законодавства.

За попередньою оцінкою вартість предметів правопорушень становить 47,44 млн.грн.
Враховуючи відсутність пунктів пропуску в зоні діяльності Кіровоградської митниці, слід зазначити, що основними шляхами виявлення порушень митного законодавства є аналіз митних оформлень в режимі реального часу, завершених в попередні періоди, а також проведення спільних рейдів з обласним ДАІ УМВС України по виявленню транспортних засобів, що перебувають на митній території України з порушенням митного законодавства.
З метою недопущення незаконного переміщення через митний кордон України товарів, зброї, наркотичних та психотропних речовин, митницею проведено 86 спільних заходів з правоохоронними органами Кіровоградської області, за результатами яких складено 38 протоколів про порушення митних правил на суму близько 13 млн. грн.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool