Кіровоградські комунальники слідкують за чистотою у рідному місті

Грудень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1301 | Коментарі: 0

Працівники комунального підприємства «Кіровоград-Благоустрій» продовжують активно вести роботи з благоустрою парків, скверів, зелених зелених зон відпочинку в рамках акції “Чисте місто”, оголошеної міським головою Андрієм Райковичем.

Від початку тижня спеціалісти підприємства вичистили від сміття парк Молодіжний, історико-меморіальний комплекс «Фортеця св.Єлисавети», сквери «Фонтанний», ім. Шевченка, «Солдатський», Центральний, ім. Хмельницького, «Чорнобиль», «50 р. Жовтня», “Героїв міліції”, «Першого Єлисаветградського трамвая», парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва Ковалівський, парк ім. Кравчинського.

Крім того, комунальники зробили формувальне обрізування дерев, та вивезли зрізане гілля на Знам'янському в'їзді, по вулицях Київській та Авіаційній, вигребли і вивезли опале листя з вулиць Варшавської, Павла Сніцара, Братисласької та Куйбишева.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool