Кіровоградські діти готуються до захисту Батьківщини

Серпень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

27 серпня у Кіровограді на спортивному майданчику по вулиці Дунайській, 2 відбулося спортивно-масове свято для дітей «Готуюсь захищати Батьківщину».

Ініціатором такого свята виступив депутат Кіровоградської міської ради Вадим Дрига, а організували тапровели захід з дітьми Кіровоградський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, працівниками бібліотеки-філії № 7 МЦБС та Будинку культури Масляниківки.
Як повідомив начальник віддлу фізичної культури та спорту Олександр Куценко, у змаганнях із настільного тенісу, дартсу, шашок, стрибків на скакалці, в баскетбольних і футбольних вправах взяли участь 65 дітей мікрорайону.
Переможці й призери змагань були нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а усі юні учасники заходу отримали солодощі від депутата Кіровоградської міської ради Вадима Дриги.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool