Кіровоградська область: відбувся зональний етап фестивалю дружин юних пожежних (ФОТО)

Квітень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

Традиційно, наприкінці навчального року стартує фестиваль дружин юних пожежних, який проводиться у декілька етапів – шкільний, районний, зональний, обласний і всеукраїнський.

В Олександрії на базі Олександрійського навчально-виховного комплексу №17 та у Кіровограді у Будинку культури ім. Компанійця зібралися найкращі команди юних рятувальників з кожного району області, міст Світловодська, Олександрії, Знам′янки та Кіровограда.
Змагались ДЮПівці за звичною програмою: потрібно було достойно представити команду, продемонструвати свої знання з безпеки у поєднанні з вокальними, танцювальними, поетичними, образотворчими здібностями, а ще вміння працювати в команді та взаємопідтримку.
Зазначимо, що суддям, серед яких буди представники пожежно-рятувальної служби, освітяни та працівники культури, було зовсім нелегко оцінювати виступи школярів, адже вони вже заявили про себе на попередніх етапах, вибороли перемогу у не менш сильних суперників, та й за плечима у них кількадесятирічний досвід проведення фестивалю в Україні і підтримка керівників та наставників.
Отож призові місця розподілились наступним чином: на 4-му місці команди з Малої Виски та Онуфріївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, на 3-му – з Гайворона та Олександрійського НВК №17, на 2-му – Новоукраїнка й Долинська, першими, на думку компетентного журі, стали учні з Бобринця та Кіровоградської школи №9. Зональний етап став стартовим майданчиком для успішного виступу під час обласного етапу, який, у свою чергу, дасть можливість виявити найкращу дружину, яка представлятиме Кіровоградщину восени на державному рівні. Шкода, що переможцем може бути лише одна команда, проте втішає той факт, що так із запалом агітувати молодь за безпечний спосіб життя можуть діти, які щиро переконані, що безпека неодмінно повинна стати смислом життя. З нетерпінням чекатимемо зустрічі на обласній сцені.
 

Кіровоградська область: відбувся зональний етап фестивалю дружин юних пожежних (ФОТО)

Кіровоградська область: відбувся зональний етап фестивалю дружин юних пожежних (ФОТО)

У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool