Кіровоградська область: ліквідовано 5 загорань у житловому секторі

Квітень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 614 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі.

О 08:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 1 м2 господарчої споруди на території приватного обійстя на вул. Верхня Прирічна м. Кропивницький. О 08:45 загоряння оперативно приборкали вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

У смт Нова Прага Олександрійського району о 10:12 загорілось 8 м2 надвірної споруди на території приватного домоволодіння. Пожежу було ліквідовано о 10:38.

О 12:55 у с. Бовтишка Олександрівського району загорілось 9 м2 перекриття господарчої споруди. Бійці 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка та добровільної пожежної дружини «ЛВУМГ» о 13:30 загасили пожежу.
Згодом о 14:51 надійшов виклик про пожежу господарчої споруди на вул. Зарічна у м. Новоукраїнка. Як з’ясувалось, горіло 9 м2 покрівлі та дерев’яної обрешітки господарчої будівлі. Силами вогнеборців 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка о 15:20 пожежу було ліквідовано.

Ще один виклик про пожежу на території домоволодіння надійшов з с. Маловодяне Долинського району о 15:25. На момент прибуття рятувальників горіло 1,2 т сіна та 50 м2 сінника. Силами рятувальників 20-ї ДПРЧ та місцевої пожежної охорони КГЗКОР пожежу було ліквідовано о 17:12.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool