Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на книжкові виставки

Лютий 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

з 13 лютого - «Велика мудрість й висока духовність слова», за сторінками книги М. Жулинського «Слово на сторожі нації» (Відділ популяризації книги).

На виставці будуть представлені літературно-критичні роботи, есе та мемуари письменників, які доклали зусиль до українського націєтворення.

з 17 лютого - «Час плине, а пам'ять залишається», присвячена Дню Героїв Небесної Сотні. Розгорнуто книжкову виставку у відділі абонементу, в пам’ять про полеглих за майбутнє України.

Масові заходи:

14 лютого о 13.30 відбудеться шоу-програма «Знайди своє кохання», до Дня Святого Валентина. В рамках заходу: конкурсна програма за участі студентів навчальних закладів міста, творчі виступи, інстальована фотостудія, пошта святого Валентина, книжкові виставки.
Двадцять сім років тому, 15 лютого 1989 року, закінчилася одна із трагічних воїн другої половини ХХ століття – війна в Афганістані. Ця війна зламала життя багатьом молодим хлопцям. Незважаючи ні на що, вони чесно виконували свій громадянський обов’язок, залишалися вірними присязі до кінця. З нагоди річниці виведення військ з Афганістану працівники бібліотеки проведуть тематичні заходи: о 13.00 - вечір-зустріч афганської пісні «Пісні, народжені в Афгані», о 14.30 - історичний альманах «Афганістан – не згасне свіча болю». Буде оформлено книжкову виставку - «Уклін живим – загиблим слава»

16 лютого о 16.00 в рамках чергового засідання літературного клубу «Ліра» відбудеться зустріч із дипломантом міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» Ольгою Мігель.

16 лютого об 11.30 – презентація творчих робіт художниці Світлани Хавроненко. Роботи, які створює Світлана виконані у техніці енкаустики - малювання восковими олівцями, за допомогою праски.

16 лютого о 14.15 працівники відділу абонементу проведуть літературний круїз «Країна сонця, що сходить», що розкриє усю красу загадкової країни – Японії.

17 лютого об 11.50 відбудеться чергове засідання клубу «Дивосвіт» - майстер-клас з килимарства від майстрині Валентини Добровольської.

17 лютого о 9.40 працівники відділу проведуть поетичний вечір «Євген Маланюк – поет національного болю, гніву та боротьби». В рамках заходу учасники познайомляться з життєвим та творчим шляхом письменника, патріота своєї країни.

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool