Кіровоградщина:на відкритій території виникло 2 пожежі

Травень 17, 2021 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

За минулу добу до Служби порятунку «101» надійшло 2 повідомлення про пожежі, які виникли на відкритих територіях Кіровоградської області.

Так, 16 травня рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини залучались на ліквідацію пожежі 50 м2 сміття поблизу смт Новгородка на відкритій місцевості.

Також бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрія залучались на гасіння займання 50 м2 вугільного пилу поблизу с. Іванівка Олександрійського району.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.
  
ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool