Кіровоградщина: знову розбійний напад

Січень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області від 40-річної місцевої жительки – матері потерпілого.

Правоохоронці негайно виїхали за вказаною адресою та з’ясували, що доки жінки не було вдома, невідомий чоловік, пошкодивши вікно, проник до будинку та почав нишпорити у пошуках здобичі.
Коли зловмисник вже натрапив на гроші та забрав їх собі, з навчання несподівано повернувся 17-річний родич місцевої жительки. Побачивши стороннього, чоловік схопив ножа та погрожуючи ним підліткові, зник з території домоволодіння.
Вже протягом години працівники управління карного розшуку УМВС області та місцевого міськвідділу міліції затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу. Ним виявився 47-річний місцевий житель, який раніше неодноразово відбував покарання за скоєння крадіжок.
- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України «Розбій», - повідомив заступник начальника УМВС України в Кіровоградській області Юрій Крошко. – Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років. Правоохоронці проводять перевірку щодо причетності особи до вчинення аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool