Кіровоградщина: зловмисники обікрали магазин

Березень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1095 | Коментарі: 0

До Компаніївського райвідділу міліції звернулася продавчиня. Жінка вранці прийшла приймати товар і помітила, що металеві конструкції в одній із стін приміщення пошкоджено.

Правоохоронці негайно прибули на місце події та встановили, що зловмисники викрали з магазину продукти харчування, алкогольні напої, тютюнові вироби та запальнички на суму у понад 3000 гривень. Крім того, у приміщенні було виявлено і кілька порожніх пляшок.
Завдяки допомозі громадян працівники міліції швидко вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися двоє місцевих жителів, 44 та 26 років. Обидва ніде не працювали, раніше були судимі за крадіжки.
Правоохоронці затримали злодіїв за місцем проживання одного з них. Візит працівників міліції став для нетверезих товаришів справжньою несподіванкою. Чоловіки якраз розпивали викрадену горілку та закушували ковбасою, також палили цигарки, поцуплені з магазину.
З будинку оперативники вилучили решту краденого товару, складеного зловмисниками просто у мішок з 10-ма кілограмами цукру. Також неподалік магазину було виявлено та вилучено лом, яким злодії пошкодили стіну.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України, – розповів начальник Компаніївського РВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – Стосовно затриманих обрано міру запобіжного заходу – арешт.
Зловмисникам загрожує від трьох до шести років ув’язнення. Правоохоронці перевіряють можливу причетність злодіїв до вчинення інших кримінальних правопорушень.

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool